Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Leasen als beginnende ondernemer


Als jonge ondernemer kies je voor vrijheid. Je bent eigen baas en bepaalt zelf hoe je dag eruit komt te zien. Dan is het zo fijn om de vrijheid te hebben om je in je volledig eigen auto te verplaatsen. Geniet van deze vrijheid met een zakelijke leaseauto. Maar is het voor een beginnende ondernemer mogelijk om een ​​auto te leasen?
 

 

Geen jaarcijfers, toch een financial lease auto

Het financieren van bedrijfsmiddelen kan lastig zijn. Zeker als jonge ondernemer. Financiële instellingen hebben meerdere jaarverslagen nodig bij het indienen van een leaseaanvraag. In veel gevallen heb je deze bij ons niet nodig en is het voor jou als starter gemakkelijk mogelijk om een financial lease zakelijk auto te rijden.
 
Onder welke voorwaarden financial lease zonder cijfers?
Als je net begint met ondernemen en nog geen jaarcijfers hebt, kan het zijn dat je bank een persoonlijke kredietcontrole nodig heeft. Het is ook mogelijk om een ​​hoger bedrag als aanbetaling te doen (bijvoorbeeld 20% van de aankoopprijs exclusief btw). Zorg ervoor dat u een realistische aanvraag indient voor een geschikt voertuig. De kans op toezegging door de bank is het grootst bij auto's met een aanschafwaarde van minder dan € 25.000.
 

Financieren voor starters

Goedkoopstefinanciallease.nl adviseert beginnende ondernemers, zzp'ers en kleine ondernemers over de beste mogelijkheden voor het leasen van bedrijfsauto's. Dit betekent ook dat wij u passende aanbiedingen kunnen doen. Natuurlijk ga je dan niet direct naar de duurste sportwagen, maar kijk je bijvoorbeeld goed of de gewenste financial lease auto bij jouw bedrijfsactiviteiten past. Banken kunnen ook een aanbetaling vragen. Onze lease adviseurs helpen u bij het vinden van de beste leaseauto voor uw bedrijf.
 

Voordelen van leasen om te beginnen

  • Mogelijke kleinschaligheidsaftrek op de lease auto
  • Ruime keuze nieuwe en gebruikte auto's
  • Geen kilometerbeperking

 

Zijn er belastingvoordelen als beginnende ondernemer?

Investeringen die een kleine investeringsaftrek ontvangen, mag u als oprichter ook aselect afschrijven. Mogelijk tot 3 jaar na oprichting.
Starters hoeven zich niet te houden aan jaarlijkse afschrijvingsbedragen. Zo kies je voor ieder jaar in de eerste 3 jaar de beste afschrijving voor jou. Je kunt over de afschrijvingen belasting terugkrijgen of je kunt het over de jaren verdelen zodat jouw teruggave zo groot als mogelijk is.

 

financiële leasing vrijheid

De mogelijkheid en de vrijheden die zakelijke financial lease biedt zijn grenzeloos. Zo kun je bijvoorbeeld iedere maand de auto afbetalen en de financiële middelen die je daardoor bespaart aan de kant leggen om te investeren. Allemaal ondanks dat je al economisch eigenaar bent van de auto. Er zijn ook tal van fiscale stimulansen. Er is geen kilometerlimiet en je bepaalt zelf de voorwaarden van het leasecontract. Het geeft jou ook volledige controle over zaken als onderhoud, verzekeringen en reparaties.
 
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Raadpleeg hiervoor onze financial lease specialisten.

Benieuwd naar wat financial lease voor jou kost? Ga dan naar onze financial lease calculator of neem een kijkje in onze ruime auto voorraad van bestelwagens en personenauto's.
 


Terug naar overzicht