Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Welke informatie moet ik verstrekken voor een aanvraag?

Wanneer je een vrijblijvende aanvraag bij GoedkoopsteFinancialLease.nl indient hebben de banken voor het beoordelen van jouw zakelijke financial lease aanvraag je persoonsgegevens, KVK-nummer, details van de auto en gewenste financiële samenstelling van de financiering nodig. Het is dus niet per definitie nodig om jaarcijfers o.i.d. aan te leveren. Wanneer de financier hier wél om vraagt zullen we je hierover informeren. Dit zal echter pas het geval zijn bij het hoog segment auto's en in bijzondere gevallen.

Bij ons lease je tegen de beste financial lease voorwaarden en hoef jij je geen zorgen te maken over kleine lettertjes of verassingen achteraf!

Wanneer je een akkoord geeft op het bod van de bank m.b.t. jouw ideale financial lease aanvraag, heeft de financier extra gegevens nodig om de leaseovereenkomst op te kunnen maken. Dit zijn:

  • Kopie zakelijke bankpas (met rekeningnummer waarvan afschrijving mag plaatsvinden)
  • Kopie ID-bewijs
  • Kopie definitieve factuur van de aankoop

Wanneer dit in orde is krijg je de financial lease overeenkomst doorgestuurd. Deze wordt getekend door jou, het autobedrijf en door ons. Is dit geregeld dan gaat de bank over tot uitbetaling en kun jij geniet van jouw nieuwe financial lease auto!

Indien je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Nieuwschierig geworden? Neem gerust een kijkje in onze personenauto voorraad of bedrijfswagen voorraad.

Elders een auto gevonden die je wilt financieren? Dat kan ook! Bereken eenvoudig jouw financial lease en ga naar het financial lease aanvragen formulier en vul alle benodigde gegevens in.