Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een ideaal product voor (startende) ondernemers. Bij deze leasevorm blijft de kredietgever juridisch eigenaar en krijgt de kredietnemer het volledige economische eigendom van het product. Financial leasing komt vooral voor bij bedrijfsmiddelen, met name bij auto's, bedrijfswagens of vrachtwagens. Men kan het product bijschrijven op de balans.

Hoe werkt Financial Lease?

Bij de Financial Lease krijg je het product dat je wilt: bijvoorbeeld een bedrijfswagen. De looptijd van deze zakelijke auto lening is gelijk aan de economische levensduur van de bedrijfswagen. Er wordt een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt. Financial Lease heeft nog een voordeel: een eventuele restwaarde van de auto hoef je niet te leasen! Dit drukt de maandlasten aanzienlijk.

Wat zijn de voordelen van Financial Lease?

Niet alleen heb je zekerheid in de vorm van een vaste rente en aflossing, ook ligt dit bedrag laag dankzij de verrekening van de restwaarde van het product. De restwaarde verschilt per auto en is soms lastig in te schatten. Het is toegestaan om bedrijfswagen dat je leaset op te nemen op de balans. Dit heeft als voordelen dat je bijvoorbeeld een bedrijfsauto onder de vaste activa mag vermelden. Je komt ook nog in aanmerking voor belastingaftrek.

Is Financial Lease wat voor mij?

Een Financial Lease is een ideaal product voor (startende) zelfstandig ondernemers. Jaarcijfers zijn niet altijd noodzakelijk voor het afsluiten van een Financial Lease. Zeker de combinatie met een (bedrijfs)auto is een hele gunstige. Je kunt eenvoudig bij ons de gratis Financial Lease check doen om te kijken of een Financial Lease wat voor je is. Je ziet direct wat de leasekosten per maand zullen zijn.

Wat kost Financial Lease per maand?

Je raadt het al: de kosten hangen af van je situatie. Daarom moet je voor je verder gaat eerst de Financial Lease berekenen. Je ziet direct wat de consequenties van deze lease zijn en of het binnen je mogelijkheden past. We kunnen ons voorstellen dat de berekening vragen oproept, of wellicht heb je vragen over de opzet van de Financial Lease zelf. Vraag het ons! Kost je niets.

Lease aanbod personenauto's Lease aanbod bedrijfswagens Over Goedkoopstefinanciallease.nl

Hoe kan ik jullie goedkope Financial Lease aanvragen?

Zet voor je aanvraagt alles op een rijtje. Alles helder? Dan kun je de Financial Lease offerte aanvragen! Natuurlijk kun je bij vragen, ook achteraf, altijd bij ons terecht. Neem contact op met ons bij vragen, opmerkingen, zorgen of gewoon een leuk gesprek over financiële producten.

Gratis Financial Lease Check »

Goedkoopstefinanciallease.nl is een internetinitiatief van Financial Lease Concurrent | KvK nummer 58143947